Meedenken en meedoen

Woont u in het gebied? Bent u er ondernemer? Of bent u op een andere manier betrokken bij het gebied Kampina en Oisterwijkse Vennen? Dit gaat over u.

Meedenken

Het gebied is erg groot en de visie gaat om veel verschillende onderwerpen tegelijk. Meedenken en meepraten gebeurt op verschillende manieren. Soms loopt het via een van de samenwerkende organisaties, soms gaat het om een project bij u in de buurt of een specifiek thema. Alles vormt (ook) input voor de visie.

Meedoen

Het doel van de gebiedsgerichte aanpak en de visie is om een koers uit te zetten voor de toekomst. Maar de toekomst is al begonnen. Veel ontwikkelingen en projecten dragen al bij aan de natuurdoelstellingen en aan een krachtig, vitaal en toekomstbestendig gebied.
Heeft u een project of een idee dat past binnen deze ontwikkeling? Laat het dan weten. Samen komen we verder.

Verwacht:

  • Huiskamer- en keukentafelgesprekken voor agrariërs. In sommige gebieden heeft u hiervoor al een uitnodiging ontvangen. Is dat niet zo en heeft u wel interesse? Stuur dan een mail. 
  • Er komen bijeenkomsten over deelprojecten in het gebied. Hierover wordt later meer informatie bekend.
  • Rond het thema recreatie worden gesprekken gevoerd met recreatieve ondernemers. Wilt u hierover meedenken? Stuur dan een mail. 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.
Heeft u een vraag, een idee of wilt u meedenken? Neem dan gerust contact op.

Laat uw gegevens hier achter ›

 

Contact

Neemt u voor vragen, opmerkingen, tips of ideeën gerust contact op.

Contact opnemen ›

 

 
Cookie-instellingen